Regiopoortwachter Middenwest

Op het gebied van verzuim en re-integratie participeert MCS arbo als ‘Regiopoortwachter Middenwest’ in Regiopoortwachters.nl, een landelijk opererende gecertificeerde arbodienst.

Regiopoortwachters.nl wil het beste uit de werknemer naar boven halen. Gezonde werknemers die goed in hun vel zitten en productief zijn. En als iemand dan toch moeite heeft zijn werk vol te houden, dan zoeken we daar met z’n allen een oplossing voor. Redeneren vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Eerlijke en duidelijke adviezen in plaats van om de hete brij heen draaien. Een uitweg zodat iedereen bevlogen aan het werk blijft dat het beste bij hem past.

Onze missie is dan ook: Uw organisatie is onze zorg
Regiopoortwachters.nl geeft invulling aan deze missie door haar regiopoortwachters in te zetten, zodat elke werkgever en werknemer in hun eigen regio één aanspreekpunt hebben. Dichtbij met korte lijnen. Resultaat en oplossingsgericht met oog voor de capaciteiten van de werknemer en de mogelijkheden die het bedrijf in alle redelijkheid kan bieden.

Regiopoortwachters bestaat uit een hoofdvestiging (Regiopoortwachters.nl) en een groep van 7 bedrijven die als "regiopoortwachter" door het leven gaan. De regiopoortwachters zijn zelfstandige bedrijven die zich primair richten op regionale uitvoering van preventie-, verzuimmanagement- en re-integratiediensten. Daarnaast bieden zij aanvullende diensten op het terrein van HR / personeelszaken, outplacement en gezondheidsmanagement.

De 7 regiopoortwachters zijn:
• Regiopoortwachter Middenwest - MCS Arbo BV
• Regiopoortwachter Middenzuid - Arbode Consultancy BV
• Regiopoortwachter Middenoost - Employment Profit BV
• Regiopoortwachter Noordwest - Ideo Advies BV
• Regiopoortwachter Noordoost - Arbo Transparant BV
• Regiopoortwachter Zuidwest BV
• Regiopoortwachter Zuidoost BV

Alle regiopoortwachters voldoen aan hoge kwaliteitseisen en werken uniform volgens de richtlijnen van Regiopoortwachters.nl. Het kwaliteitssysteem van Regiopoortwachters.nl omvat: ISO 9001 en de CRA-richtlijn voor gecertificeerde arbodiensten. In onze web based verzuimapplicatie leggen wij de met de klant afgesproken werkwijze en contractafspraken vast. Alle regiopoortwachters werken in deze verzuimapplicatie die (exclusief medische en privacygevoelige data) ook ter beschikking staat van de opdrachtgever.

Klik hier voor de werkwijzer Regiopoortwachter.

Voor meer informatie zie ook www.regiopoortwachters.nl.