MCS

De zorg en verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je werknemers is belangrijk. Die besteed je niet uit aan de eerste de beste. Wij vinden het daarom prettig dat U weet wat u aan MCS heeft. Hiernaast vindt u in het kort de geschiedenis, de opvattingen over bedrijfsgeneeskunde, en meer algemene informatie over MCS.

Wilt u meer weten, kennis maken? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak.

Klik op een van onderstaande logo's voor het betreffende certificaat:

                     ISO-9001-DNVGL         SBCA

Laatste nieuws

 • MCS arbo opnieuw gecertificeerd!

  MCS arbo heeft het ISO 9001:2015 en Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten versie 1 certificaat verkregen! Zie hieronder voor het volledige certificaat.

  Lees meer...
 • MCS draagt bij aan Eerste Oosterscheldekreeft 2015

  26 maart 2015 - Dat de Oosterscheldekreeft een gewild product is, bleek vanmiddag bij de veiling van de eerste kreeft waarmee het seizoen officieel van start ging. Maar liefst 23.900 euro werd betaald voor de eerste kreeft, het bedrag komt ten goede aan Stichting Pink Ribbon. Veilingmeester van dienst en top zakenvrouw Annemarie van Gaal spoorde de ge├»nteresseerde kopers uit Nederland en Belgi├ź aan gul te geven voor de primeur en daarmee het werk van Stichting Pink Ribbon te steunen.Ook MCS heeft een bijdrage betaald aan de eerste kreeft.

  Lees meer...
 • Meest succesvolle RI&E

  samen sterk voor preventie klein

  MCS arbo heeft aan de basis gestaan voor de nominatie 'Meest succesvolle RI&E', uitgevoerd bij de gemeente Noordwijk.

  Lees meer...