Ik ben werknemer

en wil een arbodienst:
... die zorgt voor een toegankelijke bedrijfsarts,
... die zich verdiept in mijn gezondheid en welzijn,
... die niet alleen met de baas maar ook met míj meedenkt,
... die mijn privégegevens goed bewaakt,
... bij wie mijn geheimen veilig zijn,
... die me terugbelt...
... die me precies vertelt waarop ik kan rekenen,
... die me het gevoel geeft: hier kom ik vérder mee.

Als werknemer in een onderneming of instelling kun je niet zelf je arbodienst kiezen. Dat heeft uw werkgever al gedaan. In uw geval krijgt u dus met een van de deskundigen van MCS arbo te maken. Onze mensen zijn er voor u en uw gezondheid. Onze bedrijfsarts is en blijft uw vaste aanspreekpunt. Bij onze deskundigen kunt u altijd terecht met al uw vragen die te maken hebben met uw gezondheid en uw werk. Ze hebben allemaal minimaal 15 jaar ervaring op dit terrein. Wilt u meer weten? Kijk hiernaast bij de verschillende buttons.

Laatste nieuws

 • Niet calorieën, maar suikers en alcohol zorgen voor toename levervet

  Zoekt u een gezonder alternatief voor alcohol? Dan is een glas cola niet direct aan te raden. Alcohol en suikerhoudende dranken worden namelijk even sterk geassocieerd met een toename van levervet. Een glas melk, koffie en thee lijken betere opties.

  Lees meer...
 • De perfecte werktemperatuur op basis van de (Arbo)wetgeving

  Te warm of juist te koud op de werkplek? Nederlandse werknemers zijn niet snel tevreden: ruim 75% stoort zich aan de temperatuur op het werk en het feit dat ze dit niet zelf kunnen regelen. Werken bij (te) hoge temperaturen kan leiden tot minder goede prestaties of zelfs schade aan de gezondheid.

  Lees meer...
 • Wanorde bij verlenging rijbewijs voor ouderen houdt nog tot najaar aan

  Het duurt zeker nog tot het najaar voordat het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen alle achterstanden heeft weggewerkt bij de rijbewijsverlengingen van ouderen. Nieuwe aanvragen denkt het CBR vanaf nu wel grotendeels tijdig te kunnen verwerken.

  Lees meer...